Coma White

Ligger i sängen och känner att det kanske är dax att skriva av sig lite innan allt bubblar över. För just nu mår jag inte direkt bra. Men masken sitter på så ingen ser hur det egentligen står till. Hatar när jag har masken på mig samtidigt som det är lite skönt för då mår jag inte dåligt. Svårt att förklara. Jag vet att vissa av er som läser vet vad jag menar.

Saknar att ha ett ställe för mig själv. Visst jag har syrrans rum här hos morsan men jag vill ha ngt helt eget. Där jag har alla mina saker oxå. Även det är svårt att förklara för nån som inte varit i den sitsen. Men som arbetslös så blir det väl lite såhär tills det ordnar sig.

Vet inte hur jag ska fortsätta skriva. Jag vet vad jag vill ha ur mig men kan inte formulera det. Känner mig ensam. Visst jag har massa underbara vänner både här och där över hela sverige men jag saknar en flicka att hålla om, se på film med, bli kliad på ryggen av och bara existera med. Och som det ser ut nu med mitt självförtroende och allmänna tur så kommer det ta ett tag innan ngt sådant händer. Vilket gör allt mkt värre. Gaaah säger jag bara.
Det jobbigaste med att ha varit singel och sexlös så länge som jag är alla jävla tankar.
Jag menar vakna upp efter en sensuell dröm och man fortfarande tror sig känna hur tjejens kropp ligger pressad mot min. Munnen smakar kyssar och varje centimeter trånar efter beröring.

Faan. Men som det ser ut så har jag fixat lite viagra genom en polare. Så då har jag fått löst mitt kukproblem för en eller ett par gånger. Sen ska man bara hitta ngn flicka att använda det med... Lycka till....

Saknar karlstad oxå. Vet att skolan börjar nu i veckan där uppe. Det jag e mest ledsen över är sättet jag fick flytta på. Utan att säga hejdå. Det känns fördjävligt men jag var tvungen att flytta. Fick ju inga pengar från csn och alla räkningar som hade byggt sig på hög blivit för mkt...

Nej nu ska jag sluta för denna gång..


Fuck off and die!!

Kommentarer
Postat av: Jessica

det finns iallafall en stycken vän här i finland med! KOm ihåg det!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback