Another Hero

anothermindlesscrime.

Sitter här efter en skoldag som har varit väldigt rolig. Våran lärare är hur bra som helst. Det märks verkligen att han trivs med sitt jobb. Precis som jag hoppas att jag kommer trivas. Men jag har ca 4år kvar jag. Vilket i nuläget känns jävligt tufft då jag inte har pengar till mat, räkningar eller nöjen. Men jag får hoppas att jag får tag i ett extra jobb via akademic work så jag får in lite slantar. Sen måste jag söka bostadsbidrag oxå. Alla inkomster är bra. Deessutom så får jag sluta vara så jävla givmild. Gav säkert bort 5-6 öl igår. Och sånt funkar inte när man är i den ekonomiska situationen jag är i.

Har funderat ganska mycket på det här med relationer och sex det senaste. mest pga av att jag saknar den delen i mitt liv just nu. Har varit riktigt kär 2 gånger och båda gångerna så har jag lyckats få den kärleken jag delade med dom att övergå till någon form av vänskap. Är det så att jag kanske bara borde vara vän med tjejer helt enkelt och inte hoppas på mer? Eller är det något med mig som gör det svårare för tjejer att behålla kärleksintresset men inte vänskapen till mig. Vet itne riktigt och antar att jag aldrig kommer få några svar. Men det hade varit skönt att veta vad det är som är fel med mig så jag kanske kan jobba på det.  Träffade nämligen en söt och trevlig tjej igår som jag försökte flörta med men jag är lite osäker på hur bra resultatet var. Men det märker jag väl nästa gång jag träffar henne.

Ska lägga mig och se på Nigth at the museum nu. Tankade hem den i helgen men har inte hunnit kolla på den än. Efter det ska jag klippa sönder mitt on off kort. Så jag inte kan handla mer på det. För det har jag inte råd med.

Skulle vilja ändra lite i mitt utseende på bloggen oxå även om helvitt känns ganska bra för närvarande. Mest för att jag skulle vilja ha en bild/logga högst upp istället för bara thegreatpretender i text. Får sätta mig och försöka lösa det när jag orkar.

Party people

Vaknade nyss och känner mig fortfarande full. Blev en hel del öl igår. Tyvärr så har det försvunnit öl för mig oxå. Vet att Calle fick typ 3. Och David 1 men jag misstänker att david tog fler medans jag var borta för när jag gick hade jag 8 kvar och när jag kom hem var där bara 6. Men jag ska höra med honom imorgon. Skulle behöva duscha nu egentligen men hinner inte riktigt det. Ska vara på skolan om ca 25 min. En snubbe tappa och glömde sin mobil här igår så jag ska möta honom vid skolan 12.

Hungrig är jag oxå men hinner inte ställa mig och fixa ngt. Får ta det när jag kommer hem i eftermiddag. Inte för att jag har så mycket mat hemma men jag får göra mitt bästa och slänga ihop något. Jag menar mina kökskunskaper är ju så förträffligt bra.

Nej jag ska gå och borsta tänderna nu och se om jag inte kan få i mig lite vatten iaf så jag slipper gå till skolan på helt fastande mage.

En liten öl.

Snart är det dax att ta sig en liten öl. Och jag som inte har ätit ngt idag. Kommer gå bra det här. :P Eller vad tror du?

Skål!

A scoolday without sleep

Visst är det jobbigt när man inte har kunnat somna när klockan börjar börjar närma sig typ 4 på natten och man vet att man har massa saker att göra dagen efter så det är ingen idé att lägga sig för då försover man sig? Välkommen till min värld. Har för övrigt sett klart på säsong 2 av one tree hill nu och känner ett stort behov av säsong 3 men det släpps inte förrän 070221. Vilket kanske är bra då jag kanske om jag har tur kan köpa det då. För att ladda ner det verkar inte som det går. Har inte lyckats hitta ngn som har det iaf.

Har för övrigt valt att inte lägga ut denna bloggen för allmänheten än. Mest för att jag vill öva mig på att skriva för mig själv. (vilket låter dumt när jag skriver allt som om det vore ett brev eller en redogörelse för ngn annan) Men det är så det är tänkt att det ska vara iaf. Min blogg för mig.

Ska hoppa in i duschen oxå. Har ingen lust med det heller. Finns så mycket jag inte har lust med längre för att jag saknar livslust. Jag menar jag har inga som helst pengar. Ingen mat. Ingen flickvän eller ens flört. Skolan går skit än så länge och jag börjat ifrågasätta min egen framtid hur ljus den kommer bli egentligen. Du vet citatet ur 8mile. " When its time to stop living up here and start living down here " Eller ngt sådant. Det börjar kännas igen för mig själv just nu.

Jag måste sluta drömma och ta tag i saker och ting om allt inte bara kommer gå käpprätt åt helvete. Och det skrämmer skiten ur mig. Jag och min far hade ett bråk en gång där han sa att om du inte passar dig så kommer du hamna hos soc. Och just nu om saker fortsätter som dom gör så kommer det ske. Faan.




Nej ska ta mig en cigg nu. Hoppa in i duschen och sen dra iväg till skolan.

Första inlägget

Dax att ta oskulden i min nya blogg då. Valde en titel av Freddie Mercury som namn på den både för att jag tycker den passar på mig och att låten är väldigt bra.

Idag har jag varit med och städat i korridoren. Behövdes efter den sjuka efterfesten vi hade igår. David slängde sig över ena bordet fullt med flaskor och glas på så det såg ut som en krigszon i köket. Men jävlar vad kul vi hade. Vill ha fler sånna kvällar.

Imorgon är det skola igen. Vi ska hålla i en disskussion gruppvis. Kommer bli ganska lätt. Men skulle även behöva gå på en musiklektion på morgonen då jag missade den lektionen i höstas men tror inte det blir så. Måste spara på min energi då jag knappt har någon mat eller pengar att köpa mat för. Faan.

Hatar att vara pank. Den som sa att pengar gör en inte lycklig måste ha varit rik. För det finns så mkt problem man slipper när man har pengar. Som att inte ha någon mat. Slipper tänka på att nästa gång du kollar lådan kanske det ligger ett brev från kronofogden där. Man slipper sitta hemma och tråka när alla ens vänner är på fest och har det trevligt. Faan jag vill ha pengar.


Nej jag ska snart ta och lägga mig i soffan och slå på One Tree Hill och se klart på säsong 2 nu tror jag. Sen får jag kolla på nätet om jag kan få hem säsong 3 därifrån. För råd att köpa den har jag inte. :S