Klick, klick.

Har lekt fotograf idag och fotat färjan. Blev en hel del bra bilder tycker jag själv och det hoppas jag hon tycker oxå.
Så nu har jag suttit och lekt i photoshop en massa. Gud vad kul det är när man har lärt sig något nytt man kan använda. Här kommer iaf lite smakprov på bilderna på färjan samt en logga jag gjorde på lite skoj till hennes blogg.


Sen lekte jag vidare lite med lite bilder och självklart var jag tvungen att jävlas lite med Janet som kommenterade min "Evil Petter" Så här kommer en före och efter bild på henne. :P



Nu ska jag antingen spela lite cs, lite wow eller fortsätta i photoshop. Vet inte riktigt. Röka först iaf. :P

Kram kram

Men rabies

kollade precis på avsnitt 19 av OTH. Faan vilken cliffhanger. Det är så man blir helt störd. Egentligen borde man ta hem resten av säsongen när det kommer ut och inte kolla på det direkt när man får ner det så man kan kolla hur det går. Men orka det. Nu måste jag ju vänta en vecka till innan jag får tag i nästa avsnitt. Faan. Rabies oxå.

För övrigt så har jag inte lyckats somna ännu. Som ni kanske märker. Vi kör en helnattare helt enkelt. Får ta igen det ikväll. Och idag så blir det att fota lite. Kanske käka ute. Funderar stark på att göra det. Inte för att jag egentligen har råd men jag känner att jag måste unna mig något nu när jag bara har ett par dagar kvar.

Och jag måste duscha. Känner hur jag ligger här naken i min säng och doftar svett. Även om man egentligen inte kan dofta svett utan mer lukta eller stinka. Då ordet dofta egentligen är något positivt. Vilket svett inte är förutom för vissa som tycker det luktar manligt och blir sexuellt exhalterade.

På tal om sex ja. Knulla hade inte varit fel. Även om jag är mer i en kramas och bli kär period just nu. Har inte drömt om flickor från förr på bra länge nu. Vilket är otroligt skönt. Nej det är riktigt jävla skönt. Så även om min nya start inte blev som jag tänkt mig så kanske jag nu är redo att verkligen gå vidare med mitt liv. ??

Nej nu blir det slänga på en film.

Kram på er!

Photoshop



Har fått hem lite roliga podcastguider från moderskeppet.se där en härlig snubbe förklarar hur man gör vissa saker i photoshop. Och jag som har svårt för att läsa mig till saker utan heller ser någon annan göra det och sen härmar för att sedan leka med det blir ju självklart jätteglad. Massa nya roliga saker som jag kan nu. Ska nog försöka få ihop pengar och beställa hans båda dvd filmer om photoshop oxå så kanske man kan lära sig ännu mera. :D






Har btw haft det lite roligt i wow oxå. Spelade lite med Pyro och sprang omkring. Var mest klantig men lite kul var det allt. Är mer inne på cs än vad jag är på wow tyvärr. Hade varit nice att vara lite högre level än vad jag är nu. Men men det är ju mest bara ett tidsfördriv för mig så. :P

Annars så allt totalkaos. Laddade in bilderna jag tog från markus spelning samt campusfesten idag. Och självklart så trodde jag att dom låg inne allihopa för programmet var klart. Så jag deletade dom från kameran. Och så finns dom inte på burken. Grattis Joel. :P Men som tur är så har markus alla bilder så jag får be honom packa dom och skicka över dom. Lite tråkigt med campusfestenbilderna  men det var ju typ bara 20 st så. Hoppas kommiteen får tag i andra bilder...

Nej nu ska jag vila en stund så jag orkar fota färjan idag. Plus att jag måste låta mitt OTH avsnitt tankas ner oxå.. Verkar gå jävligt segt. Men men det är väl klart när jag vaknar hoppas jag. :D

Kram kram!

Queen - The show must go on / Mother Love




Empty spaces - what are we living for
Abandoned places - I guess we know the score
On and on, does anybody know what we are looking for...
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line, does anybody want to take it anymore
The show must go on
The show must go on, yeah
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

Whatever happens, I'll leave it all to chance
Another heartache, another failed romance
On and on, does anybody know what we are living for ?
I guess I'm learning (I'm learning learning learning)
I must be warmer now
I'll soon be turning (turning turning turning)
Round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I'm aching to be free
The show must go on
The show must go on, yeah yeah
Ooh, inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

Yeah yeah, whoa wo oh oh

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die

I can fly - my friends
The show must go on (go on, go on, go on) yeah yeah
The show must go on (go on, go on, go on)
I'll face it with a grin
I'm never giving in
On - with the show

Ooh, I'll top the bill, I'll overkill
I have to find the will to carry on
On with the show
On with the show
The show - the show must go on
Go on, go on, go on, go on, go on




 
I don't want to sleep with you
I don't need the passion too
I don't want a stormy affair
To make me feel my life is heading somewhere
All I want is the comfort and care
Just to know that my woman gives me sweet -
Mother love ah ha

I've walked too long in this lonely lane
I've had enough of this same old game
I'm a man of the world and they say that I'm strong
But my heart is heavy, and my hope is gone

Out in the city, in the cold world outside
I don't want pity, just a safe place to hide
Mama please, let me back inside

I don't want to make no waves
But you can give me all the love that I crave
I can't take it if you see me cry
I long for peace before I die
All I want is to know that you're there
You're gonna give me all your sweet -
Mother love ah ha (mother love)

My body's aching, but I can't sleep
My dreams are all the company I keep
Got such a feeling as the sun goes down
I'm coming home to my sweet -
Mother love

(Mother love mother love love love love love)
God works in mysterious ways
Eeeeh dop, de dop, dep dop
I think I'm goin' back to the things I learnt so well in my youth

My fresh start...

... started to stink and then crashed and burned.

Ja så har det gått. Min nya start på livet då jag skulle bli något. Då jag skulle få igång mitt liv har gått åt helvete. Är väl inget läshuvud helt enkelt. Av 40 möjliga poäng så har jag inte fått ett enda tillgodoräknat till mig. Och det är bara mitt fel. Kan inte skylla på någon annan. Tyvärr. För det får mig att känna mig jävligt misslyckad. Jag hoppades att jag skulle kunna lösa det hela men jag har inte haft kraften nog att göra det. Tyvärr. För nu vet jag inte hur resten av mitt liv kommer se ut. Jag skrev tidigare i en blogg om det blev så här så kunde jag lika gärna dö. Och visst det känns faktiskt så men ni som läser behöver inte vara oroliga. Jag kommer inte göra något så dumt som att avsluta mitt liv. Det får ni ta mitt ord på.
Ska smsa morsan nu från nätet och be henne ringa mig imorgon så jag kan berätta om det hela för henne. Gud vet hur hon kommer ta det. Jag menar jag är snart 24 år. Hon ska inte behöva oroa sig för mig. Jag ska vara ute i världen och leva mitt eget liv. Men jag klara inte det. Faan faan faan. Dagar som denna så hatar jag mig själv och den jag är. Och jag vet inte hur jag ska ändra på det hela.

Finns så mkt jag känner att jag egentligen vill skriva av mig men fingrarna lyder inte och ögonen rinner för mkt för att jag ska kunna skriva ordentligt.

Sista veckan i karlstad nu. Iaf för den här gången.


I better make it count.

Just like a story

... that never should have been told.

Vet om att jag inte skrivit på länge. Beror på mkt saker. Dels att jag inte kännt mig motiverad för att skriva av mig plus att mkt av det som jag har besvärats av på sistone inte passar att dela med sig av till allt och alla. Har iaf tagit ett par beslut som kommer att visa sig inom en snar framtid. Pallar inte skriva dom här och nu utan det kommer senare under veckan. Ha tålamod med mig.

Campusfesten igår var riktigt trevligt. Massor med människor och god stämmning. Är bara glad över att jag lämnade festen innan den spårade ur på allvar. För det gjorde den tydligen.

Idag har det bara varit att chilla och ta det lugnt. Sett på massa med tv med korridorsfolket. Skönt...

Nej nu ska jag spela cs lr nått. Koppla bort tankarna lite....

Så jävla bra.

Tycker det synd att han inte finns längre.


Campus festen.

Den 26:e Maj smäller det. Då är det campusfesten. Hela jävla campus super och har skitskoj. Har du lust att komma och hälsa på? Hör av dig!

Kram kram Joel



I know im bad

När jag inte skriver lika ofta nu när jag har tillgång till internet. Finns så mkt annat man kan göra istället ju. Som att porrsurfa eller spela cs. Eller tanka hem film och titta på. Såg spiderman 3 härromnatten och shooter oxå. Två bra filmer faktiskt. Var helt nöjd. Även om jag tyckte storyn i Spiderman var lite konstig. Men specialeffekterna var välgjorda. Iaf vad jag såg på min kassa screener. :P

Idag har jag gjort min näst sista dag på vårterminen. Nu har jag bara opponeringen kvar. Ska slänga ihop ett arbete oxå. Tänkte jag skulle börja med det imorgon lr till helgen om jag får lite tid över. Annars blir det nästa vecka. Så det ska vi nog klara av. Ska skriva ett arbete till bus kursen oxå. Samt försöka fixa så jag får poäng i big bang oxå. Så får jag lite rest på estetkursen. Så fixar vi det till hösten..

För jag är jävligt kluven. En del av mig vill ta paus från skolan och komma ikapp ekonomiskt. Sammtidigt som jag är lite rädd för att om jag tar ett uppehåll nu så kommer jag inte kunna komma tillbaka. Känner mig själv lite för väl. Får funderar på det ett tag till helt enkelt. Sen bestämma mig för hur jag ska göra.

Nej nu ska jag jaga lite basketboll så jag och markus kan dra ut och öva oss lite inför imorgon. :P

www.jcw.se

Min hemsida. Eller ja, jag använder den just nu till att promota min webradio. Har ju ingen stor fanbase just nu. Men det hoppas jag kommer. :P

Spelar mest dunka dunka just nu. Men det är skön musik det. :D

Annars då?
Jovars, e hungrig som en gnu men måste spara lite på maten. Har inte så mkt mat kvar. Funderar lite på om man ska göra lite av pyttipannan som jag fick av markus för längesen. Men jag får se..

This nigth

Har suttit och spelat cs sedan finalen på eurovision. Var över på trio 10 och träffade alla trevliga människor där. Blev bjuden på lite mat av Anneli. Var snällt. :D Sen när dom gick ut så gick jag hem. Kollade på omröstningen med Sebbe och David innan jag gick in på mitt rum och spelade cs.
Var riktigt trevligt att vara tillbaka med cs pojkarna.

Nej nu ska jag nog sova tror jag. Är allt lite slö. Imorgon ska vi städa.. :P

This morning...

Sitter på bussen som ska avsluta mitt besök i lidköping för den här gången. Känns lite tråkigt, jag trivs bra här. Riktigt bra. Mest för att jag har mamma så nära som jag vet att jag kan prata om allt med. Det är en trygghet som jag saknat. Visst kan jag prata med mina vänner i karlstad också men det blir inte riktigt samma sak. Ni fattar. Sen så har jag fått lära känna mina plastsyskon ännu bättre och jag älskar dom helt enkelt. Dom är underbara. Och Roger a.k.a gubbjävel är också underbar, även om vi munhuggas lite ibland. Så gör vi det båda med glimten i ögat. Sen har jag ju fått en massa vänner här också, Hubbe, Lena, Tommy, Lilltösen, doris, blondie, natalie, fröken fisk och en massa andra. Och ja jag ser fröken fisk som en kompis även om mitt sms igår inte hade någon märkbar inverkan. Men nu har hon försatt sina chanser att bli påsatt av mig igen. Finns massa andra flickor i den här stan som är intresserade av att göra det. Så dom får passa sig i sommar. :P Och beroende på hur det går med skolan nu dom här 3 veckorna jag har kvar så får dom kanske passa sig mer än bara i sommar. Det vet jag inte. Men om det skiter sig totalt i karlstad så vet jag att jag nog skulle kunna vara lycklig här också.

 

Nu e jag på väg till min äldsta lillasyster som fyller 21 år idag. Det känns bra att hon och mamma fått upp kontakt igen. Bara hoppas att det håller i sig och att inte far är hos syrran vid samma tid som morsan kommer. Då kan det lätt bli ganska tryckt stämmning och det förtjänar inte syrran och det pallar faan inte jag med. För säger far något dumt så vet jag att roger inte kommer kunna hålla käft. Och skulle det bli gnabb mellan dom två så vet i fasen vems sida jag skulle ställa mig på.

 

Gaaahh jag vill ha pengar. Vill tatuera mig. Göra min sleave jag drömt om. Vet vissa motiv jag skulle vilja ha med. Ska bara hitta folk som kan klottra ner dom åt mig. Vill ha ett sjömanshjärta (du vet det där det står mom på) med texten Linnea på för min mamma och alla mina systrar. Fick förresten reda på att min plastsyster heter det med samt att min plastbrorsdotter heter det också. Så det står för många. Sen vill jag ha skåneflaggan med tibro vapnet i. Jag tror jag vill ha en sol över armbågen som reprensenterar karlstad. Jag vill ha texten ?Innuendo? någonstans samt en trollunge. Sen ska allt flyta samman på ett snyggt sätt. Vet inte riktigt hur det ska bli möjligt men hittar man en bra tatuerare som inte är så dyr så. Men först ska jag ha delmotiven klara. Så du som läser om du är lite duktig på att klottra så kan du väl göra en skiss och skicka till mig. Skriv en kommentar med din mail så hör jag av mig.

 

Får redan lite ångest över skolan som kommer här nu. Känns inget kul men samtidigt har min vfu varit riktigt underbar så jag vet att det är det här jag vill pyssla med resten av mitt liv. Gärna varvat med foto/film uppdrag på sidan av men jag trivs som lärare. Iaf just nu. Och det är väl det som räknas antar jag.

 

Ikväll är det melodiefestivalen. Inte för att jag direkt kommer sitta bänkad framför det. Hörde ryktas om att det skulle vara fest i min korridor ikväll. Inte för att jag har några öl, men jesper är skyldig mig ett par och det är även några fler där uppe så det kanske löser sig. Annars får jag vara nykter och spela cs. Det har jag saknat. Försökte spela lite igår hos lena men det gick slött då jag spelade på stulet trådlöst bredband. Så det laggade lite. På tal om det. Undrar om jag har Internet kvar i karlstad eller om dom har stängt av det för att jag inte betalat min räkning. Ska bli intressant och skrämmande och gå igenom räkningshögen.

 

Nej nu blir det dags att avrunda detta inlägg lite iaf. Kanske blir ett inlägg till på vägen upp mot karlstad. Det vet man aldrig. Ta hand om er och knulla allt som rör sig! Kram Joel


Take it to the base...

Idag har jag varit jävligt rakt på. Skickade ett sms till fröken frisk där jag skrev:
Har lägenheten för mig själv idag. Så hör av dig så får du höra av dig. Kram Joel
Det är väl lagom ärligt och rakt på sak? Förmodligen så får jag inget svar och får sova själv men shit happens. :P
Vad ska man göra? Runka är ju skönt iaf så!

Btw. Hon på talang. Cilla är riktigt läkert. Hon får gärna titta förbi mig med en privat show. Gärna naken. :P
Nu ska jag fortsätta vara social med syster, bror och alla andra här.

Kram kram Joel

Last day

Of the vfu.

Så imorgon blir det upp till karlstad igen. Faan det är tre veckor sen jag var där senast. Saknar vännerna där uppe. Ska bli trevligt att träffa dom igen. Ska dock inte bli lika roligt att kolla posten och allt sådant. Lär ha lite tråkiga brev och tyvärr så lär det inte vara några beundrarbrev med naken bilder i. :/ Men man får väl hoppas åtminstonde. :P

Ikväll blir det filmkväll hos bror. Ska bli skönt att bara slappa. Tänkte låna hans telefon och smsa fröken fisk oxå och erbjuda henne en sovplats hos mig om hon vill. Tror knappast hon kommer svara på det men som sagt. Hoppas kan man allt lite. Vill ju leka med min tunga både lite här och där på henne. :P

Nej nu ska jag ut och röka för att sedan gå och ha medie ettorna i mediekunskap.´
Nästa blogg kommer imorgon.. Kram kram Joel

(Dagen låt: Exile - Kiss you all over)

After sometime away...

...It?s good to be back.


Har inte tagit mina "lyckopiller" på ett par dagar nu. 3 närmare bestämt. Och enda direkta skillnaden jag märkt är att jag fått tillbaka min sexdrift. Vilket för mig känns jävligt bra. Sexdrift + Joel = sant. Tyvärr kanske den kom lite sent då fröken fisk dissat mig totalt och efter samtal med syster igår har jag nog insett att hon ville nog mest leka. Och det är helt okej med mig. Jag leker gärna med henne. Men tror jag lyckades skrämma henne lite när jag lät henne träffa morsan och roger. Tyvärr. Men dom åker till åsen på fredag. SÅ jag tänkte smsa henne på fredag och säga att jag har lägenheten för mig själv på fredag natt och att om hon känner för det så får hon gärna dela säng med mig så ska hon få sig sin födelsedagspresent så som jag den var tänkt från början. Inte för att tror hon hör av sig och dyker upp men det blir sista jag gör för att få knulla henne igen. I framtiden annars så får hon komma med snuskiga förslag. Det finns andra i stan som har visat lite intresse så jag tror jag klarar mig ändå. Sen ska jag ju spendera hela sommaren här så då lär jag säkert träffa fler söta flickor.

 

Men den stora frågan i min hjärna just nu är faktiskt hur det ska gå med skolan i karlstad. Ligger som sagt efter en hel del och vet inte om jag kommer klara av att fixa allt tills skolan slutar. Vilket känns tungt. Samt att jag mår jävligt bra i lidköping medans i karlstad har jag en massa ångest över skolan, ekonomi och massa annat. Så jag vet inte riktigt. Det tål att funderas på. Men om jag nu inte klarar av det hela så funderar jag lite på att kanske börja om men då läsa på distans och halvfart och flytta till lidköping och jobba. Men jag vet inte. Finns ju inte så mkt lägenheter i lidköping samt jobben är ganska dåligt med också. Men jag har lite tid på mig att fundera som sagt.

 

Sitter på bussen in till vfun nu. Fick mig allt lite sovmorgon idag. Vilket var skönt. Men imorgon blir det den vanliga tiden att gå upp vid 6 igen. :S Men det är livet är som lärare. Ja just det, jag skrev inte om min halvlyckade debut som gymnasielärare igår. Hade hand om MP2GK. Dom har jag 2 gånger till i veckan om jag inte missminner mig. Och då ska jag lyckas ännu bättre. Även om inte alla elever var sådär jätteproduktiva på lektionen igår så vet jag själv hur det var att vara elev och har lektioner när det är vår ute. Samt ha vikarie. :P Men det ska vi åtgärda tills nästa lektion som sagt.

 

På tal om att vara back on track. Inatt drömde jag sexdrömmar igen. :D Var väldigt trevligt men blev lite förvånad över vilka jag drömde om. Men det var trevligt att det inte var dom jag brukar drömma om och som jag inte vill drömma om längre. Så det var positivt det med.

 

Men imorgon ska jag vi ringa till min läkare och säga att jag fortfarande går på tabletterna och säga att jag fått problem med potensen. Vilket jag hade när jag käka dom. Och se om det finns något trevligt han kan skriva ut till mig. Typ viagra kanske? :P Problemet är bara att jag är så ärlig. Så jag tror inte jag kan ta upp det helt men det är värt ett försök iaf.

 

Nej nu ska vi avrunda här och spara ner bloggen på ipoden så jag kan koppla in den i skolan och lägga ut min blogg..

 Btw, ni har blivit dåliga på att kommentera! Skärpning. :P 

(Dagens låt tips: Frisco v Ice MC - Think About The Way. En skön mellanstadie klassiker)

-Men Hasse vad pratar du om? - En fisk.

Sitter på bussen på väg till sista veckan av vfu. Ska nästan bli lite tråkigt att åka upp till karlstad och ha skola igen.. Jag trivs bra i Lidköping. Sen om det är för att jag är nära mor som har lite koll på mig eller om det är bror och alla nya vänner som gör det vet jag inte. Men något är det. Så att sommarjobba här i sommar kommer nog bli ganska trevligt tror jag. Har ju dessutom fått ett helt okej schema. Lär ju inte tjäna lika mkt pengar som förra året men det kan jag ta då får lite mer lediga dagar. Framför allt i juni. Så nu hoppas vi på att badvattnet blir varmt fort så man kan ha många dagar vid stranden de dagarna man blir ledig.

 

Men jag skulle vilja skriva av mig lite om helgen i denna blogg också. Har varit en hyffsad helg. I fredags så åt vi middag hela familjen. Alltså jag, mamma, roger, emily och rebecka samt rebeckas pojke niklas. Var otroligt trevligt att kunna sitta ner som en familj och umgås. Så jag hoppas för mammas skull och för allas våran skull att det håller i sig. Men eftersom syrran bjöd mor hem till sig på lördag (den 12:e) så antar jag att det ser ut att göra så.

Sen efter resturangbesöket i lördags så blev jag ?kidnappad?. Fast det är nog den sämsta kidnappningen jag varit med om. Blev tillsagd att ta en buss ut till vinniga och där skulle jag bli mött av min kidnappare för att vandra till deras fest. Lilltösen är inte så bra på att kidnappa. :P Väl där träffade jag många trevliga. Träffade även hon jag är lite nyfiken på. Men hon sa knappt flaskhals till mig. Sen bar det av in till stan. Och jag var trött så jag tänkte gå hem när dom gick in på krogen, eftersom jag inte bara var helt slut utan även var relativt pank. Så när jag stod där och sa hejdå så ryckte en av flickorna tag i mig och sa lite slöddrande att på hennes födelsedag, (vilket det var) så fick jag inte gå hem. Utan jag skulle med in. Sen tog hon mig under armen och gick och betalade in mig. Så hemgången gick inte så bra. Väl inne på Corners var det ganska dött. Men lite trevligt var det allt. Hon jag är nyfiken på (vi kan kalla henne fröken fisk, så har jag börjat med kodnamn i min blogg också som alla andra mina bloggvänner) sa fortfarande inte flaskhals till mig. Senare på kvällen såg jag henne slänga på sig jackan och gå hem själv utan att säga hejdå varken till mig eller ett par av dom andra av hennes vänner. Så jag vet inte var det var med henne. Men vid den tiden hade bror min kommit ut till krogen. Och fuller var han. :P Så när det stängde fick jag ju valla hem honom. Tog lite tid på torget när han skulle prata religion med snubben från missionkyrkan som bjöd på kaffe där. Men hemmåt kom vi. Jag ville fortfarande gå och lägga mig men fick inte det utan var tvungen att följa med upp till en polare och ta en öl. Sen efter den ölen så sa jag att nu skulle jag hem.  Och trots protester så gick jag. Sen somnade jag och då var klockan runt 5 typ.

 

Lördagen spenderades i sängen. Sov bort hela dagen. Och jag överdriver om jag säger att jag var vaken i 6 timmar under hela lördagen. (om man räknar ifrån det att jag la mig på fredagnatt/lördagmorgon) Så otroligt trött var jag.

Och igår söndag så var det konfirmation för yngsta syster som var jättefin i sin frisyr. Trots att jag höll på att må dåligt över att vara i kyrkan. Och det enbart på grund av det kändes så sekt liknande. Hon konfirmerades i Pingstkyrkan. Och en kyrka som har personer som dom kallar sina ?äldste?. Är något som får mig att störa mig lite. Präst eller pastor okej, men äldste? Och har man dessutom kurser i tro. Så blir jag rädd. Efter det var det middag hos mormor med kaffe och kaka. Sen åkte vi till susan och stefan och där drack mor och roger kaffe igen. Innan vi åkte hem och åt pizza kollade på hockeyn och jag gick över till bror en stund och umgicks.

På söndag morgon så messade jag fröken fisk och frågade om hon hade lust att hitta på något senare på kvällen. Needless to say så fick jag inget svar. Så där vet jag inte hur jag ska göra. Funderar på att skicka ett sms från nätet i skolan idag och säga rakt ut att jag är nyfiken på henne och sen få hon säga hur hon vill ha det. Men vi får se.

 

I övrigt så fick jag min första utlösning på 2½ vecka igår. Det var kladdigt. Och igår tog jag inget lyckopiller. SÅ jag är helt övertygad att det är det som pajade min kväll/natt med fröken fisk. Tyvärr. Jag som ville knulla skiten ur henne. Hårt, Brutalt och Kärleksfullt ska det vara.

 

Vad mer ockuperar min hjärna för tillfället. Finns mkt men en hel del jag inte ska skriva om här i bloggen då det varken är helt genomtänkt eller så är det något som bör hållas för en själv. För även om jag öppnar mig mkt för er läsare så finns det vissa saker som jag håller för mig själv. Sånt man kan berätta och prata om mellan fyra ögon.

 

Ska avrunda med ett låttips för alla er där ute. Satchel med låten Suffering. Så otroligt vacker. Perfekt låt att åka buss när det regnar och är grått ute och man skriver blogg.

 Kram på er. And fuck you to!

Fiddle in the stream

Sitter hemma hos en polare till mina syskon här i lidköping och kollar på hockeyn. Kan väl säga att det är min polare oxå men så väl känner jag henne inte riktigt. Men det är ganska så trevligt men jag sitter väldigt mkt i mina egna tankar. På något vänster så vet jag inte hur jag ska hantera hela situationen med hon jag umgicks med i helgen som gick. En del av mig vill höra av sig för att se om hon är intresserad av att träffas mer samtidigt som jag hörde från halvsyster att hon tyckte det var lite pinsamt att träffa morsan och roger. Så jag är lite villrådig. För jag vill inte skrämma bort henne, samtidigt som jag inte vill verka helt off heller för hon är intressant att lära känna mer. Sen om det är som kk eller något annat vet jag inte riktigt. Men i första hand som kk. För just nu känner jag mig ganska så instabil så jag ska nog inte starta något nytt seriöst. Men det hela löser sig nog. Lär ju träffas fler gånger på fester och sånt och då får jag ju se vad som händer.

Annars idag så har jag fått mitt schema för sommarjobbet. Ska bli skönt att få jobba och få lite pengar. Även om dom lär försvinna lika snabbt igen till räkningar jag ligger efter med och sånt men det är skönt att bli av med dom oxå. Så jag kan få min ekonomi att gå runt igen. För som jag lever just nu kan jag inte fortsätta.

Nej nu ska jag gå ut och röka och se om jag kan luska ut ngt skvaller från syster. Så mina tankar kan lugna ner sig lite. Oavsett riktning.

Kram kram Joel

En liten fråga.

Med tanke på mitt inlägg under. Eftersom majoriteten av dom jag vet läser min blogg är tjejer så undrar jag lite om tjejer värderar och analyserar sina sexuella prestationer i efterhand lika mkt som vi killar gör?
För vi funderar på vad vi kunde gjort bättre, hur vi skulle gjort för att hålla på längre, om tjejen fejkade eller om hon kom på riktigt, hur många gånger hon kom, kommer hon vilja ha mer sex, kommer hon prata om hur jag var i sängen med sina kompisar eller glömmer hon helst bort mig. Det är iaf sånna tankar som far runt innanför mitt pannben.

Men hur funkar ni tjejer?

The snake issue

Skrev en ganska tung blogg igår på bussen hem. Tänkte jag skulle publicera den nu.

Titta ett snöre.

Som om inte min självkänsla redan var låg. Så nu fungerar inte lilljoel som han ska heller. Annars hade jag trott att lite sex skulle få upp mitt självförtroende lite men efter helgens övningar är det ännu sämre. Hon jag var med verkade hyffsat imponerad efter första kvällen så hon iaf ville ha mer en andra. Men jag vet inte om det var hennes bakfylla eller min prestation som lade sorti på morgonen efter. Han löd inte alls. För att ena stunden vara stenhård och ready to go till att ligga där som en död fisk gick på ett par sekunder kändes det som. Och ni tjejer vet att när vi killar pratar sex så tycker vi att 10 min är en hel evighet. Men nu snackar jag tjejsekunder och inte killsekunder. Värsta av allt är att tjejen jag var med är otroligt vacker och någon jag vet med mig att jag skulle kunna ha det väldigt trevligt med i sängen med då hon gillar lite av dom sakerna som jag gillar. Men nu vet i fasen om jag ens får en chans att gottgöra henne. Träffar jag henne kommer jag självklart fråga om hon vill följa med hem men jag tänker inte jaga henne.

Försökte ringa min läkare idag också och prata om problemet och se vad man kan göra åt saken. För är det här en biverkning av medicinen (vilket det iof står på vanliga biverkningar 1/100 pers får minskad sexlust) så vet jag inte om det är värt att ta medicinen. För utan min sexdrift känns inte jag som jag. Mina ex och dom som känner mig väl förstår vad jag menar.

Att jag ens gick 42 veckor utan sex har chockat många. Även mig. Men nu när jag fått lite så vill jag ju självklart ha mer. Och jag vill kunna ha mer. Om tillfället ges. Jag vill inte känna mig orolig för att apparaten inte ska fungera. Hade jag varit i ett förhållande kunde man förklarat varför det händer men när man precis träffat någon eller har något mer sporadiskt känns det inte lika kul att säga ?sorry jag får inte upp den för jag går på antideprisiva?. Det ger ju inte en så jävla bra bild av en liksom. Och jag behöver all självförtroende jag kan få just nu. Så jag kan bygga upp mig själv och min självbild igen så jag orkar ta mig igenom allt det jobbiga som är just nu. Därför trivs jag hemma hos mor och roger. För jag vet att någon har ett vakande öga över mig ifall jag får en cp dag. Även om jag även saknar karlstad och alla underbara vänner där. Men jag behöver min mamma ett tag just nu. Även om jag kommer ha henne nära hela sommaren. Ska ju förbi jysk imorgon och få mitt schema för sommaren. Hoppas jag får jobba mkt. Behöver verkligen pengarna. Ska inte bli så roligt att komma hem till posten i karlstad. Tyvärr. Men antar att alla känner så.

Nu är bussen i Skara. Så jag har ca 20-30 min kvar i bussen. Ska vi skriva om då för trevligt eller otrevligt som ligger och väntar i min skalle?

Självklart ligger alla mina räkningar och trycker där inne men det är inget jag kan göra åt i nuläget om jag inte börjar sälja knark, rånar en bank eller prostituerar mig. Och med tanke på mitt föregående stycka tror jag inte att prostitution skulle funka just nu. Dom andra två alternativen är tyvärr inte värda risken. Iaf inte banken. Men jag får helt enkelt ta det lugnt bara och vänta tills sommaren börjar lida mot sitt slut så borde jag ha kommit ikapp. Och då ska jag faan i mig hålla mig på rätt sida. Får bara hoppas att jag fortfarande läser då. För än så länge har jag inte en enda högskolepoäng. Men jag hoppas på att jag klarar denna kursen och att jag hinner fixa ihop någon mer samt att csn är snälla så jag får fortsätta. Annars blir det nog en flytt till lidköping och söka jobb samt leva på soc under tiden.

Nej nu har inte skrivit något på säkert 6 minuter så nu avslutar jag här. Ha det bäst!



Det var min blogg från gårdagen. Ska snart springa iväg och se om jag kan få tag i läkaren idag. För utan min sexdrift känns inte jag som jag. Försökte mig på en runksession igår och det funka inte alls som det brukar. Faan.

Kram kram Joel

Poems inside

With dreams floating like dark clouds over my shoulder
I realize I can't wake up before it ends
Just a second ago the sun was shining
In the end the begining doesn't matter
It's just what is was a long time ago
With dreams closing in like walls in a burning elevator
The heat makes me sweat
It salty and warm but still i feel more cold then ever before
Just sleep on my arm and pretend i never happend



A long time ago...

Var längesen jag var här och skrev av mig. Förlåt. Det beror inte på att jag inte har behövt skriva av mig utan mer på att jag varit utan internet. Sitter just nu på min vfu plats och skriver på en dator som står typ mitt i lärarrummet. Så vad jag gör på denna dator ser alla. Och att öppna mitt innersta för er som läser det på nätet är helt okej men allt vill jag inte dela med mig av till mina lärarkollegor.

Tiden sen jag åkte från karlstad har varit både upp och ner. Har hänt väldigt mkt. På både gott och ont. Vet inte riktigt vart jag ska börja skriva för att få av mig allt.

Kom till far när jag kom ner och åt massa tårta och sånt. Han fyllde ju 50 år så släkten var där och så. Jag sov mest bort hela den dagen. Vilket jag tyckte var skönt men pappa tyckte inte riktigt lika mkt om det. Vfun har varit väldigt trevlig. Trivs bra här och i min framtida yrkesroll även om jag inte testat på det så pass mkt med att planera egna lektioner och sådant ännu. Men det kommer nog denna och nästa vecka så. Nu helgen har det festats en hel del. Har varit riktigt trevligt att umgåtts med mina halvsyskon och deras vänner som nu har blivit lite av mina vänner oxå. Dessutom så har jag fått mig lite oxå. :P Finaly. Tyvärr har jag inte kunnat prestera så bra som jag hade velat. Har märkt en biverkning på mina lyckopiller. Men tänkte försöka ringa till läkaren idag sen och se om det finns ngt man kan göra åt saken. Kan inte gå in på problemet helt just nu. Men med en så vacker och sexig tjej borde han där nere inte dö så ofta och så tidigt om jag säger så.

Men nu ska jag sätta mig och dricka lite kaffe och se hur min dag kommer se ut.
Ska försöka skriva lite mer här nu så ni inte glömmer bort mig.

Saknar er i karlstad!
Kram kram Joel